Szabadidő

Álommeló 1 milliós fizetéssel a Balatonon – kipróbálod?

Álommelót kínál a Balatonnál a Magyar Turisztikai Ügynökség. Az 1 milliós fizetés és a fesztiválbelépők mellett a szerencsés kiválasztottnak saját autó sofőrrel, gyorshajó, szállás, étkezés is jár. És mi a feladat? Azt is megmutatjuk!

Az egészen egyedi és szokatlan hirdetés szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség álommunkát kínál. A felhívásra bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, szereti a kihívásokat, kiváló íráskészséggel rendelkezik és magabiztosan boldogul a közösségi média világában.

A szerencsés nyertesnek, avagy a Balaton száguldó riporterének semmi más dolga nem lesz, mint végigbulizni a nyarat, bejelentkezni a fesztiválokról, szórakozóhelyekről, majd megosztani a véleményét, tapasztalatait másokkal az online felületeken.

Ezt kínálják az álommunka nyertesének

  • bruttó 1 millió forintos havi fizetés
  • fesztiválbelépők
  • szállás, étkezés
  • saját gyorshajó kapitánnyal
  • saját autó sofőrrel

Jelentkezni az álommelóra június 1-jétől lehetséges balaton@itthon.hu e-mail címen. Érdemes gyorsnak lenni, mert a jelentkezéshez június 6. 10 óra az utolsó határidő.

A legjobbak közül a nyertest nagyszabású castingot követően az I. Nemzeti Regattán, június 11-12-én választják ki.

(Turizmus.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top