Szabadidő

Beismerte a lopást a sztárok meztelen képeinek tolvaja

A 36 éves férfi beismerő vallomást tett, miután két éve feltörte olyan hírességek privát telefonját, mint Jennifer Lawrence, Rihanna vagy Clara Delevingne.

A sztárok hackere, Ryan Collins legalább 100 Google- és Apple-fiókhoz szerzett hozzáférést, így jutott hozzá a képekhez. A feltört fiókok többek között olyan hírességekhez tartoztak, mint Jennifer Lawrence és Scarlett Johansson – hivatkozik az AP hírére az Index.

Arra nincsen bizonyíték, hogy maga Collins töltötte volna fel a képeket az internetre, sőt a hatóságok még mindig nem tudják, hogy ez pontosan hogyan és ki által történt.

 

Beismerte a lopást a sztárok meztelen képeinek tolvaja

A lopás és a képek nyilvánosságra kerülés után Jennifer Lawrence például úgy nyilatkozott: “Csupa fájdalommal járt, nem volt hasznom belőle, mint ahogyan sokan sugallták.”

Mary Elisabeth Winstead pedig azt mondta: “Együtt érzek mindazokkal, akiket velem együtt meghekkeltek. Ti pedig, akik megnéztétek azokat a fotókat, amiket évekkel ezelőtt a férjemmel készítettünk az otthonunkban saját magunknak, remélem, most nagyon jól érzitek magatokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top