Szabadidő

Felismered a 80-as évek sztárjait az ikonikus ruháik alapján?

Nem mondjuk, hogy könnyű lesz. Persze mindenki emlékszik arra, hogy miben flangált Michael Jackson a 80-as években, de azért egy-két kérdéssel szerintünk még a korszak legnagyobb szakértőit is megizzasztjuk majd.

Ki ne emlékezne a 80-as évek divatjára? Amikor a férfiak és a nők szinte azonos, hosszú, agyontupírozott, oroszlánsörényre hajazó frizurát kértek a fodrászuknál. A nők mind platinaszőkék akartak lenne, és alig esett ki a fiatalok kezéből a hajkreppelő. A fekete szemceruzát illetően senki nem ismerte a mértéket, ahogyan az élénk rúzsárnyalatok és a pink arcpirosító is nagyon futott a 80-as években. Mindenki tenyérméretű klipszeket hordott a fülében, a ruhákban pedig alig-alig jelent meg a kifinomultság – kivéve talán Julia Roberts vörös estélyije a Micsoda nő!-ben.  Blézert nem kaphattunk válltömés nélkül, és a férfiak könyékig felhajtották a színes zakójukat…

Most, hogy felidéztük a csodálatos 80-as éveket, jöjjenek a képek. Felismered a ruhákból, hogy melyik 80-as évekbeli híresség viselte őket?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top