Szabadidő

Oscar-díjas sztárral erősít a Marvel-univerzum – Ilyen lesz a Thor 3. része

Chris Hemsworth ismét magára kanyarítja a piros köpenyt, Tom Hiddleston pedig újra viszályt szít az északi istenek között a jövőre érkező Thor: Ragnarök című Marvel-filmben. A rajongók pedig örülhetnek, ugyanis újabb nevekkel gazdagodott a szupersztárokban amúgy sem szűkölködő stáblista.

Hemsworth, akit mostanában az új Szellemirtókban láthatnak majd a mozirajongók, immár ötödik alkalommal bújik Thor szerepébe. Rajtuk kívül ismét szerephez jut Idris Elba, aki Heimdallt, illetve Sir Anthony Hopkins, aki az északi mitológia főistenét, a félszemű Odint alakítja. A Bosszúállók-csapat állandó tagja, Mark Ruffalo pedig ismét Hulk, vagyis Bruce Banner szerepében tűnik fel a vásznon.

Oscar-díjas sztárral erősít a Marvel-univerzum

Bár utóbbi is egy friss bejelentés, a Marvel-rajongókat bizonyára sokkal jobban izgatja, hogy kik az új szereplők, akik megjelennek majd a 2017-ben érkező Thor: Ragnarökben. Az egyik nagy név Jeff Goldblum, aki a Függetlenség napja folytatása után itt most a Grandmaster nevű karaktert kelti majd életre. Ez a titokzatos figura az univerzum különböző pontjain tűnik fel, hogy saját örömére egymás ellen fordítsa az embereket (és egyéb lényeket).

Hela szerepében Cate Blanchett lesz látható a Thor: Ragnarök című Marvel-filmben (Fotó: Marvel)
Hela szerepében Cate Blanchett lesz látható a Thor: Ragnarök című Marvel-filmben – fotó: Marvel

A másik szupersztár az Oscar-díjas Cate Blanchett, aki Helát, a halál asgardi istennőjét alakítja majd. Az ő figurája látható a fenti képen is, amely egyelőre csak egy koncepciórajz a készülő filmből. Tessa Thompson, akit a magyar mozirajongók főleg a Creed – Apollo fia című filmből ismerhetnek, Valkűr szerepében lesz majd látható az új Marvel-filmben.

Oscar-díjas sztárral erősít a Marvel-univerzum

Most már bevallhatjuk, hogy főleg azért készült el ez a cikk, hogy telerakhassuk Chris Hemsworth gifjeivel.

Oscar-díjas sztárral erősít a Marvel-univerzum

További cikkek a Marvel-univerzumról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top