Szabadidő

Szuper pünkösdi programok Budapesten

Szuper pünkösdi programok lesznek Budapesten a hétvégén! Összegyűjtöttünk közülük hármat, amik biztosan neked is tetszeni fognak. Koncertek és pünkösdi sokadalom minden mennyiségben.

Pünkösdi Királyság

Tabán Park, május 16

Pünkösdi koncertek, tánc- és bábelőadások, Fölszállott a páva gála, pünkösdi király- és királynőválasztás próbatételekkel, valamint kézműves foglalkozások, kismesterségek és májusfaállítás is várja az érdeklődőket..

Pünkösdi sokadalom a Városligetben

Városliget, május 14-16

Egész napos színpadi programok, ingyenes gyermekprogramok, vidámpark és sztárfellépők. Ott lesz: Kasza Tibi, Kis Grófo, Pataky Attila, Bódi Csabi, Horváth Tamás és Raul, Nótár Mary, Tom Peti, Jolly & Suzy, Gáspár Laci, LL Junior, Nagy Feró ésVikidál Gyula is.

Pünkösd a Budai Várban

Budai várnegyed, május 15-16

Hagyományőrző műhely, pünkösdi mesék, táncjátékok, néptánctalálkozó és népművészeti kirakodóvásár is szerepel a programok között. A gasztronómia iránt érdeklődőket hagyományos pünkösdi népi étkeket készítő látványkonyhák és hungarikumok várják. Meg lehet kóstolni a pünkösd óriáskalácsot is!

Szuper pünkösdi programok Budapesten

Még több pünkösdi tartalom az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top