Szabadidő

Budapestre jön a Red Hot Chili Peppers

A Red Hot Chili Peppers szeptember 1-jén, 20 év után végre visszatér Budapestre. A koncertjegy mellé cd-t is kapunk. Ez lesz az év bulija, már alig várjuk!

A Red Hot Chili Peppers ma bejelentette, hogy 20 év után végre újra láthatók lesznek Magyarországon is, 2016. szeptember 1-én a Budapest Arénában adnak koncertet. Minden koncertjegy ára tartalmazza majd legújabb albumuk, a The Getaway egy példányát is. Magunk választhatjuk ki, hogy hagyományos CD formátumban vagy digitálisan kérjük.

A The Getaway című új album június 17-én jelenik meg a Warner Bros. kiadónál. Az albumot Nigel Godrich keverte, producere pedig Danger Mouse. Ez lesz a banda 11. stúdióalbuma. Az anyag első kislemeze, a Dark Necessities ma reggel 7 órától az egész világon elérhető már a digitális zeneáruházakban.

Budapestre jön a  Red Hot Chili Peppers

A Red Hot Chili Peppers budapesti koncertre jegyek május 13-án reggel 9 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett.

A Red Hot Chili Peppers a rocktörténelem egyik legsikeresebb bandája, az énekes Anthony Kiedis, a basszusgitáros Flea, a dobos Chad Smith és a gitáros Josh Klinghoffer által alkotott négyes több mint 60 millió eladott albummal, köztük 5 multiplatina státuszt elért lemezzel büszkélkedhet, valamint 6 Grammy-díjjal, többek között a Legjobb Album díjával a Stadium Arcadium lemezért és a Legjobb Rockelőadás díjával a Dani California dalért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top