Szabadidő

5 napos rémálom lett anya és lánya egynapos túrájából

A két nő egy egynapos kirándulásra indult, de eltévesztették a túraútvonal jelzéseit. Négy vadonban töltött éjszaka után találtak rájuk.

Carolyn Lloyd (44) és lánya, Rachel (22), egy egynapos túrázásra indult, ami majdnem tragédiába fulladt: nem elég, hogy eltévedtek a vadonban, a lányt még súlyos baleset is érte.

5 napos rémálom lett anya és lánya egynapos túrájából

 Anya és lánya Új-Zélandon indult a Taraura-erdő felfedezésére. Egy egy nap alatt teljesíthető túraútvonalat választottak, de eltévesztették a jelzéseket, és majdnem menthetetlenül eltévedtek. Ráadásul a lány elesett, és súlyosan beütötte a fejét.

5 napos rémálom lett anya és lánya egynapos túrájából

Anyja kövekből rakott ki egy “HELP” feliratot, de a következő öt napban segítség semmi jele nem érkezett. Végül négy, horrorba illő éjszaka után az ötödik napon rájuk bukkantak a vadonban, és a lány hozzájuthatott a megfelelő kórházi ellátáshoz. Ott már nevetve mesélték a történetet, ami akár tragikus fordulatot is vehetett volna. Az biztos, hogy anyának és lányának életre szóló élményben volt része!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top