Szabadidő

Május 1.: a program, amit nem hagyhatsz ki ezen a napon

Mi jut eszünkbe május 1-jéről? A majálisokon, jó időn és a sült kolbászon kívül? Melyik az a hely és program, aminek a neve összeforrt az ünneppel? Cikkünkből kiderül! Ha a magyar Woodstockra gondolsz, jó nyomon jársz...

Mi másról is lehetne szó, mint a Tabánban tartott szuper május 1-jei programokról! A Tabán a Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos terület nagy történelmi múlttal dicsekedhet, emellett a nagy, tágas park az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne lett. Tehát már a 70-es években is tartottak itt könnyűzenei koncerteket május 1-jén, amik a 80-as–90-es évek fordulóján sajnos szüneteltek, de aztán a hagyomány újraéledt!

A május 1-jei koncertek különlegessége, hogy a nagy legendák mellett az újabb együttesek és fiatal fellépők is szerepet kapnak, így minden generáció együtt szórakozhat.

2016. május 1-jén  fellép a  Pribojszki Mátyás Band, Török Ádám és a Mini, Nagy Feró és a Beatrice, a KARTHAGO együttes és az EDDA Művek is. Részletes program a Tabán Fesztivál 2016 Facebook oldalán. A programok 15:00-kor kezdődnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top