Szabadidő

Május 1.: Az old school bringáktól a légi parádéig – izgalmas programok Budapesten

Az alábbi összeállításunkban olyan budapesti programokat gyűjtöttünk össze, amik első sorban a sportok iránt érdeklődőket fogják felvillanyozni. Lesz aktív és látványos program egyaránt. Éljen május 1.!

Az idei május 1-je igazán mozgalmas napnak ígérkezik, hiszen lesz itt minden. Old School bringák lepik el az Andrássy utat, Budapest 5. kerületébe pedig versenyautók, motorok, sőt még kamionok is érkeznek, hogy látványos versenyeket és bemutatókat tartsanak, és nem maradhat el a légi parádé sem. Azoknak pedig, akik inkább fedett térben, de nagyon aktívan töltenék a munka ünnepét, lesz rá lehetőségük a Papp László Sportarénában. Hogy mi a különösen jó ezekben a rendezvényekben? Hogy mindkét nem és minden korosztály talál magának valami érdekességet, így akár a pároddal mennél, akár családostul, jól fogjátok érezni magatokat.

Május 1. Old School Majális Felvonulás

A bringások felvonulással ünneplik május 1-jét. A Kós Károly sétányról indulnak és a Városliget – Andrássy út – Deák Ferenc tér – Margitsziget útvonalon haladnak, majd visszafordulnak. Azt ígérik, hogy fel is díszítik a bicikliket. Csatlakozni vagy csak nézni is jó móka.

 A Nagy Futam 2016.

Idén is megrendezik a már-már hagyománynak számító Nagy Futamot Budapest belvárosában. Felzúgnak a versenyautók és a versenymotorok, hogy a szakma legjobbjai versenyezhessenek rajtuk, de természetesen nem marad el a légi parádé sem. A rendezvény nem titkolt célja, hogy közelebb hozza a nézőkhöz a technikai sportokat.

Május 1. – Fitbalance aréna

A Papp László Sportarénában különböző sportágak neves képviselőivel edzhetnek együtt a mozogni vágyók egy egész napon át. Spining, capoeira, aerobik, jóga, boksz… és persze nemcsak a sport, hanem az egészséges életmód is középpontba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top