Szabadidő

Szuper május 1-jei és anyák napi programok a hétvégén

Vasárnap május 1-je, anyák napja, sőt még a nevetés világnapját is ekkor ünnepeljük. Vidám városligeti majálissal, fesztiválokkal, musicallel várnak kicsiket és nagyokat. Válogass szuper hétvégi programjaink között.

Április utolsó hétvégéjén és május első napján köszöntsük az édesanyákat. A vidám majálisok mellett országszerte számtalan szórakoztató családi programból válogathatsz.

1. Városligeti Majális

Szombaton és vasárnap hamisítatlan majális vár a Vajdahunyadvár előtt. Vidámpark, dodzsem, óriáskerék, légvárak, pónilovaglás, hazai ízek és kézművesek minden mennyiségben. Kár lenne kihagyni a városligeti programokat.

2. Csirke-Csülök Fesztivál

Egész hétvégés családi programokkal, csirkés-csülkös finomságokkal várnak a Balaton északi partján fekvő csodás nagyvázsonyi Kinizsi-várban.

3. Omega Musical

Április 30-án 19 órától a Győri Audi Arénában ikonikus slágereket hallgathatsz meg, amelyet magával ragadó tánc kísér az Omega együttes és az ExperiDance közös színpadi darabjában.

4. A nevetés világnapja

Május 1-jén idén nemcsak anyák napját ünnepeljük, hanem a nevetés világnapját is. Hahotázz együtt több száz emberrel a Gellért-hegyen.

5. Retró autók kiállítása

Szekszárd belvárosában vonulnak fel ezúttal a veterán autócsodák, de a retró autók mellett koncertekkel, táncbemutatókkal és kabaréval is ünnepelheted május 1-jét.

6. Békéscsabai Vitézi Játékok

A kétnapos történelmi játékon Mátyás király udvara elevenedik fel hadi bemutatókkal, kézműves-foglalkozásokkal, mintegy száz kosztümös közreműködő segítségével a békéscsabai Gabona Múzeum előtt szombaton és vasárnap.

7. Tóparti Fesztivál

Egész hétvégés családi majális Tapolcán a Malom-tó partján kézművestermékek vásárával, hagyományos ételekkel és sok-sok gyerekprogrammal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top