Szabadidő

Magyar rapper tarolt a román tehetségkutatóban

Talán olyan történt a román tehetségkutató műsorban, amire korábban nem akadt példa. A nagyváradi Kiss Gyula magyarul rappelt a színpadon, a zsűri négy igennel értékelte az előadást, és továbbjuttatta a tehetséges fiút a következő fordulóba.

A romániai Got Talent tehetségkutató show-műsor péntek esti adásában magyarul rappelő nagyváradi srác azonnal ámulatba ejtette a  közönséget és a műsorvezetőket. Előadása a zsűrit is meggyőzte, és annak ellenére, hogy nem értették, miről szól a rap szövege, továbbjuttatták Kiss Gyulát a verseny következő fordulójába.

A Szatmár.ro beszámolója szerint a zsűritagok meglehetősen furcsán reagáltak az előadásra, meglehetősen, hárman elég gyorsan unták meg a produkciót, és jelezték, nekik ennyi elég is volt belőle. Ugyanakkor a negyedik zsűritagot lenyűgözte a magyar rapper, előadását végighallgatta. Értékelésében azt mondta a nagyváradi fiúnak, hogy “nem értem, mit rappel Eminem, Dr. Dre, de tetszik amit csinálnak. A te szövegedet sem értettem, de nagyon tetszett a produkció”.

Az árumozgatóként dolgozó Kiss Gyula végül mind a négy zsűritagtól bezsebelhette az igent, így a Romanii au Talent következő fordulójában is megcsillogtathatja tehetségét. Az ítészek ugyanakkor megkérték a fiút, a következő produkcióra számukra is érthető nyelven készüljön, mert kifejezetten kíváncsiak a gondolataira.

Nézd meg Gyula előadását a román tehetségkutatóban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top