Szabadidő

Ötnapos fesztivál Budaörsön

Május 4–8. között rendezik a 19. Budaörs Fesztivált. Érdemes böngészni a gazdag és változatos programkínálatban. Családi programok kicsiknek és nagyoknak, szuper koncertek és kultúra minden mennyiségben.

Több helyszínnel, színes programkavalkáddal várnak a szervezők 2016. május 4–8. között a 19. Budaörs Fesztiválon. A program szerdán este 7 órakor kezdődik Fábián Juli és Zoohacker koncertjével. Csütörtökön 18 órától kiállítást nézhetsz meg, fél órával később pedig a Városháza előtt a hivatalos megnyitót. 18.45-től pedig különleges és minden bizonnyal szokásához híven fergeteges koncertet ad a világzenei ranglista élét is megjárt Lajkó Félix hegedűművész.

Pénteken érdemes korán kelni, hiszen 7 órától reggeli pirkadatjógán, majd a Shine zenekar koncertjén vehetsz rész. Délután muzsikáló terek, filmvetítés és többek között Petruska koncertje gazdagítja a programkínálatot.

A hétvége igazi családi programot kínál, 10 órától a Kaláka együttes, majd a Langaléta Garabonciások szórakoztatják a gyerekeket és szüleiket. Kézműves-bemutatók, bababarát verseny és számtalan izgalmas látnivalóval várnak kicsiket, nagyokat, párban vagy egyedül élőket a Budaörs Fesztiválon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top