Szabadidő

Komoly változás jön a Facebookon

Fontos, hogy ellenőrizzünk a mailcímünket a Facebookon, hogy biztosan megkapjuk a leveleinket, ugyanis május 1-től drasztikus változás jön!

Még 2010-ben a Facebook mindenkinek létrehozott egy (felhasználónév)@facebook.com-os e-mailcímet. A dolog két évvel később kavart nagy vihart, amikor  automatikusan erre cserélődtek le a felhasználók által megadott mailcímek. A gond az volt, hogy nemcsak az adatlapokon, hanem a Facebookkal szinkronizáló telefonok kontaktlistáiban is megváltoztak a mailcímek.

A facebookos mailcímre érkező leveleket először Facebook-üzenetként kaptuk meg, aztán korlátozni kezdték a szolgáltatást, és már csak a regisztrációkor megadott e-mail címünkre továbbították, ám május 1-től ez is megszűnik, tehát a (felhasználónév)@facebook.com-os címekre érkező üzenetek azután már nem érnek majd célba

Ha nem akarunk lemaradni egyetlen nekünk címzett levélről sem, érdemes ezen az oldalon ellenőriznünk, hogy jó cím van-e beállítva az adatlapunkon – írja a hvg.hu.

Ha a Facebookon múlik, nem kapod meg többé a leveleidet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top