Szabadidő

Így örül a cica, mikor gazdája hazatér – cuki videó

A kis bársonytalpú szinte önkívületi állapotba kerül, mikor meglátja kedvenc kétlábúját az ajtó előtt. Lássuk be, azért ilyet is ritkán látni.

Merthogy a heves, minden mértéktartást nélkülöző, puszihegyekkel záródó köszöntés általában a kutyák sajátja. A cicák, ha választhatnak, a hűvös köszöntés mellett voksolnak: szigorúan néznek a folyosó legtávolabbi pontjáról, vagy jó esetben odadörgölik magukat a gazdi lábához.

Nem úgy ez az apróság, aki képtelen palástolni kitörő örömét, mikor meglátja a gazdiját. Ahogy az a Facebookra feltöltött videón is jól látszik, ahogy a gazdi megjelenik az ajtóban, az kiscica két lábra áll az üvegajtó túloldalán, majd cicáktól ritkán látott fel-le ugrálással köszönti őt. Még a mellső két mancsát is használja, mintha csak tapsolni igyekezne örömében.

A köszöntésről készült videó, ami ott ér véget, hogy a gazdi belép az ajtón, komoly siker a Facebookon. Eddig a pillanatig százezernél is többen látták, és legalább ugyanennyien lájkolták is. Nektek hogy tetszik?

 Olvass még több cicás cikket az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top