Szabadidő

2 szuper program áprilisra

Ha nem tudod, mivel töltsd el az áprilisi hétvégéket, ajánlunk neked három szuper programot. Még nem késő elmenni a John Williams Filmharmonikusok, A Budafoki Dohnányi Zenekar koncertjére, de ha ezzel nem terveztél, az április 26-án Budapesten koncertet adó Lara Fabianra még nem késő jegyet váltani.

Lara Fabian-koncert – Először Magyarországon

Lara Fabian – akit a média évekig Céline Dionnal mért össze – fontosnak tartja kiemelni, hogy bár őt popénekesnek tartják, a zenéje nem pusztán csak pop, felfedezhető benne a klasszikusoktól kezdve a rockon át, még a country is. Stílusa kortárs pop/rock, francia pop, euro-pop.

A világszerte ismert és elismert énekesnő Magyarországon is óriási népszerűségnek örvend. Hatalmas rajongótáborában már szinte fanatikusokkal is találkozhatunk. Domsa Mihály 2013-ban döntötte el, hogy magánemberként szervez egy Lara Fabian-koncertet Budapesten. Személyes küldetésének érezte, hogy felkutassa azokat a producereket, akik meghívják Magyarországra az énekesnőt, hogy a magyarok is megismerjék a csodálatos előadóművészt.

Mikor? 2016. április 26. 
Hol? Budapest Aréna

2 szuper program áprilisra

John Williams Filmharmonikusok, A Budafoki Dohnányi Zenekar koncertje

A Budafoki Dohnányi Zenekar az elmúlt években több alkalommal is hatalmas sikert aratott a világ legismertebb filmzenéinek előadásával. 2016. április 16-án először kerül bemutatásra a John Williams Filmharmonikusok koncert a Papp László Budapest Sportarénában, amely felejthetetlen élményt kínál minden filmzene- és Star Wars-rajongónak. A műfaji sokszínűségéről ismert szimfonikus zenekart és a közel kétszáz tagú kórust Hollerung Gábor zeneigazgató vezényli, a produkciót filmrészletek, hazai táncegyüttesek és légtornászok látványos koreográfiája kíséri majd.

Mikor? 2016. április 16.
Hol? Papp László Budapest Sportaréna

2 szuper program áprilisra

(Forrás és fotók: www.broadway.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top