Szabadidő

Cuki vagy ijesztő: a neten keresi élete nőjét a boltból

Lángoló hősszerelmes vagy rémisztő rajongó? Mindenki döntse el maga!

Egy ausztrál férfi egy szupermarketben vásárolgatva pillantotta meg álmai asszonyát, és röviddel a nagy találkozás után (ahol elszalasztotta nyélbe ütni a randit) internetes hajtóvadászatba kezdett a lány után.

A szóban forgó Brok Neilson egyik barátja írt a szupermarketláncnak, hogy segítsenek megtalálni barátjának a rejtélyes barna szépséget – és még a Brok által készített képet is csatolta hozzá. Sőt azt is hozzátette, hogy a lány amúgy épp gombát vásárolt. A keresés aztán Hope For Broke néven egész kis weblapos, hashtages projektté nőtte ki magát, egy idő után azonban sokan szóvá tették, hogy nem biztos, hogy olyan romantikus dolog egy ismeretlen lány után nyomozni az interneten, akiről egy titokban készült fotó jár kézről kézre.

Cuki vagy ijesztő a fiú, aki az interneten keresi élete nőjét a szupermarketből?

Persze azt sem lehet tudni, hogy ez az egész egyáltalán igaz-e, de annyi biztos, hogy vannak olyanok, akik őrületesen szurkolnak a hősszerelmes Broknak és legalább ugyanennyien olyanok is, akik szerint kb. zaklatás, amit a megszállott fiú művel.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top