Szabadidő

“28 év után, itt talált rám az apukám” – 14 éve indult az iWiW

Még mielőtt a Mark Zuckerberg cuki pulijától olvadoztunk volna, 2002. április 14-én elindult az első magyar közösségi oldal, az iWiW. Aztán győzött az amerikai pulitulajdonos Facebook nevű oldala, nekünk pedig maradt a nosztalgiázás.

Ma már az ország kamasz gyereke lenne az iWiW, ha 2014-ben nem döntenek az idejétmúlt és a Facebook által legyőzött social oldal bezárása mellett. Pedig de szépen indult! Még Vágási Feri is képes lett volna beszállni az internetbe az iWiW-be.

http://haopepe.tumblr.com/post/90340206336/bevágódási-feri-szeretem

De az idő mindent megszépít. És hajlamosok vagyunk elfelejteni az iWiW hátrányait. Például azt, hogy itt elég sokáig nem lehetett kontrollálni azt, hogy ki mit írt a falunkra, vagy egy-egy fotónk alá. “Én akkor léptem le az iWiW-ről, amikről a nagymamám is regisztrált” – mondta egy kolléganőnk.

forrás: //www.popularis.hu/
forrás: http://www.popularis.hu/

Persze voltak szép emlékek is. Például egyik kollégánk filmbe illő története, akire 28 év után az iWiW-en talált rá az édesapja. 

http://universallawofbacon.tumblr.com/post/85809325640

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top