Szabadidő

Másfél milliót adnak annak, aki megtalálja a plüssmackójukat

Az orosz házaspár mindent megtesz, hogy visszakaphassa az imádott plüsst. Azt mondják, a medve olyan számukra, mint a gyermekük.

“Egészen eddig nem is tudtuk, milyen sokat jelent nekünk ez a mackó” – nyilatkozta a 31 éves fitneszmodell, Alekszej Mironov. Hozzátette, a plüssmacit 10 évvel ezelőtt vásárolta feleségének, az akkor mindössze 19 éves Irinának, mikor megismerte. “A mackó azóta tanúja volt az eljegyzésünknek, a házasságkötésünknek, ráadásul bejárt velünk 17 országot, és mindig ott ült az autónk hátsó ülésén. Sőt! Éjszaka az ágyunkban alszik.”

Látta ezt a plüssmackót? Másfél milliót ér!

A férfi azt mondja, az imádott mackót akkor vesztették el, mikor meglátogatták Irina szüleit Melbourne-ben. “Hazafelé tartottunk Sydney-be, mikor a plüssmedvét utoljára láttuk.” Alekszej a Daily Mail ausztrál kiadásának elárulta, feleségével már tucatnyiszor jártak azon a helyen, ahol emlékeik szerint elhagyták a medvét. “Hiába hagytunk kint cédulákat, hogy jutalom fejében keressük őt, egyelőre senki sem jelentkezett.”

Látta ezt a plüssmackót? Másfél milliót ér!

Mivel Irina a medve elvesztése óta vigasztalhatatlan, Alekszej most úgy döntött, 5000 dolláros, átszámolva közel másfél milliós jutalmat ajánl fel érte, és az internet népének segítségét kéri. A napokban posztot tett közzé, melyben a mackó fotója mellett azt kéri ausztrál ismerőseitől, minél többen osszák meg a képet, hátha így eljut majd ahhoz is, aki megtalálta legjobb barátjukat. “Az életünk nem teljes a mackó nélkül. A világot jelenti nekünk” – írta.

Még több plüssmackó az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top