Szabadidő

Vicces című kamukönyvekkel sokkol a metrón a humorista – videó

Besírsz, ha meglátod, hogyan reagál a metró utasközönsége a "101 pénisznagyobbító trükk" című könyvre – amelyik csak egy a rengeteg röhejes borítójú könyv közül, amit a humorista magával vitt a metróra!

Azt mondják, ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján. Ám ha a borítón az áll, hogy “Hogyan tartsd bent a fingást”, akkor elég nehéz nem ítélkezni a könyv tartalma és az olvasója felett! Egy amerikai humorista, Scott Rogowsky, a New York-i metróra vitte magával bizarr című olvasmányait, ami az utasoknak is felkeltette a figyelmét.

Az utasok reakciói felbecsülhetetlenek: látni köztük meghökkenéseket, szemöldökfelhúzásokat és visszatarthatatlan nevetéseket is. A könyvek címét olvasva ezen egyáltalán nem csodálkozunk. A teljesség igénye nélkül, jöjjön egy pár a legbizarrabbak közül: Így ribancozd le a kisbabád, Mein Kampf – Gyerekeknek, 101 péniszhosszabbító gyakorlat az irodába, otthonra vagy útközben, Ez nem pornó, akkor mit bámulsz? Törődj a saját dolgoddal!

Az összes röhejes kamucímért kattints a videóra!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top