Szabadidő

Előadás közben támadta meg a színészeket egy néző – videó

Ki kellett vezetni a színházból azt a férfit, aki előadás közben ment fel a színpadra hőzöngeni és verekedni a Sprita Társulat egyik előadásán.

Ritkán fordul elő egy színházban, hogy a néző felrohanjon a színpadra verekedni, de vannak kivételes esetek: a Bethlen Téri Színházban március 31-én játszották az Antigoné 016 című darabot, melynek egyik jeleneténél felállt az első sorban egy férfi, felment a színpadra, és rátámadt az éppen játszó színészekre.

A társulat vezetője a Teátrum Online-nak írt levelében megjegyezte, hogy “a korbácsolós jelenetnél egy 45-50 körüli férfi a leszorította az egyik színészt, majd megpróbálta ellökni. Állítólag a férfi annyit mondott, hogy »nem bánthatod tovább«, majd a színész segítségére siető kollégának is zavarodottan szólt és megragadta.” Végül le kellett állítani az előadást, az illetőt pedig kivezették a teremből, de közben megjegyezte, hogy “ha mi csak ülünk és nézzük, akkor ő uralkodik, a sok birka meg nézi!”.

Az előadást végül sikerült befejezni, a támadót pedig minden színdarabról kitiltották, és visszaváltották előre megváltott jegyeit.

Íme, a jelenet:

(via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top