Szabadidő

Újabb sztárokkal bővült az idei Sziget fellépőinek névsora

Újabb sztárfellépőkkel bővült a Sziget 2016 névsora. A norvég Hardwell mellett fellép a francia Manu Chao, míg a britek képviseletében Kaiser Chiefs koncertezik. Látványos záróbulik a fesztivál zárónapján.

A korábban bejelentett Sziget-fellépők mellett minden eddiginél látványosabb performance-ra és slágercunamira számíthatunk a Sziget 2016 zárónapján, hiszen a Nagyszínpadon nem más, mint a szemtelenül fiatal és sikeres holland DJ Hardwell szórakoztat majd bennünket. Az ifjú titán mellett ismét a Sziget Fesztiválon lép fel a világ talán legismertebb bohém világcsavargója, a francia Manu Chao, aki igazi kedvenccé vált hazánkban is.

Megérkezik a Kaiser Chiefs, a britek egyik legkedveltebb indie rock-bandája is, Európa legjobbjának tartott fesztiváljára. 2005-ös bemutatkozó albumuk ötszörös platina lett Nagy-Britanniában. És fellép a FIDLAR, Los Angeles legmenőbb garázspunkbandája. Sikerükhöz nagyban hozzájárult, hogy számos sorozathoz és számítógépes játékhoz használták fel zenéjüket.

A legendás nevekkel bővült Szigeten láthatjuk majd a rangos szakmai díjakkal kitüntetett, egyedi látásmóddal megáldott német elektronikus zenészt, Boys Noize-t, de itt lesz az amerikai elektronikus zenész Dillon Francis is. Érkezik továbbá Svédország talán leglazább és legizgalmasabb formációja, a Movits!. Jelezte részvételét egy kivételesen tehetséges olasz testvérpár is: Alessandro és Andrea Vinai alkotja az ígéretes karrier előtt álló EDM-alakulatot.

Úgy tűnik, a 2016-os Sziget Fesztivál számtalan izgalmas pillanatot, meglepetést ígér majd. És még itt lesz Rihanna is.

Happy Tuesday, Szitizens! 😉 Please welcome:Hardwell – Sziget End Show * Manu Chao La Ventura * Kaiser Chiefs * FIDLAR…

Közzétette: Sziget Festival Official – 2016. március 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top