Szabadidő

Négy esküvő, Lucifer, Ádám keresi Évát… áprilisban indulnak a Viasat3 új műsorai

Indul az Ádám keresi Évát nevű pucérkodós társkereső, valamint az idei év egyik legerősebb sorozata Amerikából, a Lucifer, és visszatérnek a minden esküvőt szétfikázó menyasszonyok. Ilyen lesz az április a Viasatnál.

Még mielőtt a TV2 bicskája beletört az Éden Hotelbe, a Viasat3-on ment a társkereső valóságshow. Azt hihetnénk, hogy ez indul újra új névvel a régi csatornán, de azt mondják, ez teljesen más lesz. Nézzük…

Április 25-én indul az Ádám keresi Évát. A trópusi környezetben forgatott valóságshow-ban a szokatlan szerelem-kísérlet bevállalós szereplői gátlásaiktól és ruháiktól megszabadulva próbálnak társra lelni egy egzotikus, lakatlan szigeten. Az Ádám keresi Évát show-ban nem lesz kiszavazás, viszont meztelenek a szereplők… Tévedtünk, ez már inkább hasonlít az RTL Klub Kísértésére – aki nem emlékszik rá, annak üzenjünk, hogy abban tűnt fel Debreczeni Zita. Ugorjunk.

Négy esküvő, Lucifer, Ádám és Éva... áprilisban indulnak a Viasat3 új műsorai

Nagy kedvencünk, az egymást szapuló, ócsároló menyasszonyok is visszatérnek. Új részekkel április 14-én lesz újra látható a Négy Esküvő. A műsor, amiben láttunk már pucér lakodalmat és giccses borzalmat is. Ebben az évadban ráadásul több ismert ember is feltűnik majd: a Négy Esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta is. #örömésboldogság

Négy esküvő, Lucifer, Ádám és Éva... áprilisban indulnak a Viasat3 új műsorai

 És akkor jöjjenek a sorozatok, mert a VIASAT Magyarországra hozza a szerintem legmenőbb újonc sorozatot. Ez a Lucifer. Elsőre talán sablonosnak tűnik, mert az ördögről szól, aki megunja a poklot, így közénk jön kicsit szórakozni. De a brit főszereplő, Tom Ellis, és a sorozat sötét humora gondoskodik arról, hogy valóban friss, egyedi sorozatot kapjunk. A Lucifer április 25-én 21 órakor debütál a VIASAT6-on. A Lady Gaga Aranyglóbusz-díjas alakításával is fémjelzett Amerikai Horror Story 5. évada április 29-től  lesz látható. Április 22-én a CSI: A helyszínelők 16., egyben utolsó évada kezdődik a VIASAT3-on.

Négy esküvő, Lucifer, Ádám és Éva... áprilisban indulnak a Viasat3 új műsorai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top