Szabadidő

Így reagált az oroszlán a kislány puszijára – videó

Az ösztönöket nem lehet felülírni. Főleg az állatoknál nem.

Azt nem tudjuk, melyik állatkertben játszódott a jelenet, de ami biztos, hogy mindenképpen tanulságos az a felvétel, ami most az interneten kering.

 

A videón egy kislány nézi a plexin keresztül az állatok királyát. Az oroszlán persze nem érti, hogy mit szeretne a kislány, és még akkor is támadással reagál, amikor a kislány puszit nyom az üvegre. Természetesen ez így hiteles, hiszen az oroszlán egy állatkertben is oroszlán marad. Viszont a kislány környezetében élőknek tudniuk kellene, hogy ez lesz a történet vége, és nem szerencsés ilyet játszani. Már csak az állat miatt sem, akinek nem elég, hogy ilyen körülmények között él és torkig van a fogsággal, még az emberek is idegesítik nap mint nap.

Érdekes az a pillanat, amikor a kislány rájön, hogy ez a macska bizony nem az a cica, akit otthon puszilgat. De az is fura, amikor az oroszlán szembesül a fogsággal és azzal, hogy tehetetlen…

 

Forrás: TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top