Szabadidő

Minden infó a 2016-os orchideaünnepről

Ámulatba ejtő orchideakiállítással és vásárral is várnak 2016. március 18–20. között a budapesti Papp László Sportarénában. Kihagyhatatlan tavaszi program húsvét előtt, virágvasárnapon.

Hazai és külföldi nemesítők mutatják be káprázatosan szép növényeiket a 10. Gardenexpón. De nem csupán az orchideákban érdemes gyönyörködni a március 18–20. közötti rendezvényen, számos kerttel kapcsolatos kiállítással, izgalmas programokkal várnak a húsvétot megelőző hétvégén a Papp László Sportarénában.

3000 színpompás virág az Orchidea Ünnepen a Gardenexpón

El tudsz képzelni 3000 orchideát egyetlen kiállításon? A Gardenexpo társrendezvényén, az Orchidea Ünnepén magad is megcsodálhatod a pompás növényeket. A húsvét előtti vasárnapon, stílusosan virágvasárnapon, gyönyörű és inspiráló húsvéti orchideakompozíciókból is választhatsz. A kiállításon szaktanácsot, orchideagondozási tippekkel is kaphatsz, és lehetőség nyílik arra is, hogy jobban megismerhesd ezeket a páratlanul szép és méltán népszerű növényeket.

Kerti trendek és tanácsadás

Ha már kert, akkor természetesen a trendi kerti bútorok sem maradhat el. A Gardenexpón komfortos, időjárásálló és kezelést nem igénylő anyagokból készült kerti bútorokat mutatnak be. Választhatsz a szintetikus rattan, az alumínium, a rozsdamentes acél, tíkfa, textilén, kültéri szalag vagy épp a kültéri bőrbevonatok között. Egész napos tanácsadással és a legújabb trendekkel várnak a Tectona Grandis standján.

Ingyenes kerttervezés, tanácsadás az Orchidea Ünnepén

Terveztesd meg a kerted, vagy kérj tavaszi kertépítési tanácsokat a szakemberektől ingyenesen. A kiállításon ötleteket, információkat gyűjthetsz, közelebb jutva ezzel álmaid kertjének megvalósításához. Természetesen a balkonok és teraszok díszítésével, beépítésével, gondozásával kapcsolatosan is kérheted a szakértők tanácsait, javaslatait.

Ünnepeld a kerted a 10 éves Gardenexpón, és nyerd meg álmaid kerti garnitúráját! A legújabb kerti trendek, bútorok, gé…

Közzétette: Gardenexpo – 2016. március 8.

Olvass még orchideákról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top