Szabadidő

5 gyönyörű lemezborító, ami nem tudod, hol készült

Íme néhány gyönyörű albumborító, amelyek különleges helyszíneken készültek. Amikor a zene mögött csodálatos képeket is láthatunk.

Belau feat. Hegyi Dóri – Distant Bay

Borítókép helyszíne: Saint Kitts és Nevis

A lista egyetlen magyar zenekara, a Belau rövid időn belül tett szert nagy népszerűségre, könnyed hangvételű igényes zenéjével. Island of Promise című daluk több díjat is nyert, nemrég koncertezni is elkezdtek.

 

Bonobo – Black Sands

Borítókép helyszíne: Derwentwater, Anglia

Bonobo a downtempo műfaj úttörőinek legnagyobbika, öt sikeres lemezzel a háta mögött. Világszerte ad telt házas koncerteket, legnagyobb örömünkre itthon is gyakran lép fel.

 

 Kodaline – In a Perfect World

Borítókép helyszíne: Talloires (Annecy-tó), Franciaország

A Kodaline egy 2005-ben alakult, 4 tagú, 2 lemezes ír rockzenekar. Első albumukkal (és annak borítójával) robbantak be a köztudatba, azóta azonban csak egyike a sok Coldplay-közeli zenekarnak.

 

Green Lives  – The Years

Borítókép helyszíne: Umbria, Olaszország

A Green Lives egy ígértes dán folk-rock zenekar, ugyan még kevesen ismerik őket, de minden esélyük megvan rá, hogy világhírűek legyenek.

5 gyönyörű lemezborító, ami nem tudod hol készült

Mumford & Sons – Wilder Mind

Borítókép helyszíne: Hampstead Heath (London), Anglia

A Mumford & Sons az egyik legnépszerűbb folk-rock zenekar jelenleg a világon, 3 albummal és számos díjjal a hátuk mögött.

 

 Olvass még lemezekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top