Szabadidő

Végre megérkezett a Trónok harca 6. évadának előzetese

Nem kell többet várni, mert megérkezett a Trónok harca 6. évadának előzetese. Ez azonban csak még jobban felcsigázza majd a rajongókat! Mi szóltunk előre...

A Trónok harca 6. évadához eddig csak egy plakátot és egy, a régi epizódokból összevágott, sejtelmes klipet adtak ki a sorozat készítői. Most, alig több, mint egy hónappal a premier előtt, végre megnézhetjük az igazi előzetest is! Sokkal okosabbak viszont ettől sem leszünk a folytatásról: ami biztosnak tűnik, hogy Cersei királynő és Jaime még mindig szerelmesek, Arya továbbra is vak, Jon Snow pedig még mindig halott – továbbra is csak remélhetjük, hogy kedvenc parancsnokunkat visszahozzák a Trónok harcába.

Végre itt a Trónok harca új évadának előzetese!

Daenerysnek, úgy tűnik, segítségre lesz szüksége, hogy kiszabaduljon a dothrakik fogságából, ez a segítség pedig Ser Jorah személyében érkezhet.  Emlékszel még a kisfiú Brandon Starkra? Ő pedig úgy látszik, nagyon is felnőtt, és nem akárkivel kell majd szembenéznie!

De nem szaporítjuk tovább a szót, íme a Trónok harca előzetese:

A Trónok harca 6. évadának premierjére még április 24-ig kell várnunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top