Szabadidő

Liza, a rókatündér: Balsai Móni díjat nyert Monte-Carlóban

Megállíthatatlan A Liza, a rókatündér. A filmhéten hét díjat nyert, de a főszereplőjét, Balsai Mónit Monte-Carlóban is díjazták.

A Liza, a rókatündér már több rangos díjat is nyert. Legutóbb a filmhéten tarolt, A Liza, a rókatündér alkotóit 15 kategóriában jelölték, és végül 7 díjat kaptak. De Budapest mellett Balsai Móni Monte-Carlóban is megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat. 

Március első hetében 13. alkalommal rendezték meg II. Albert monacói herceg védnökségével a vígjátékok nemzetközi filmfesztiválját Monte-Carlóban. A nemzetközi zsűrit Gabriele Muccino olasz filmrendező, Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb keményfiújaként ismert amerikai színész, Barmaq Akram afgán forgatókönyvíró-rendező és Vincent Le Leurch francia újságíró alkotta.

A monte-carlói filmfesztivál idei díjazottjai között olyan hírességek voltak, mint Claude Brasseur, Claudia Cardinale, Billy Zane és Andrea Bocelli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top