Szabadidő

7 YouTube-csatorna, amivel elütheted az időt

Amikor már semmi nincs a tévében, akkor ideje elindítani a YouTube-ot. Nézzétek újra Grace Kelly esküvőjét, vagy keressétek meg, hogyan készítik az esernyőt...

Musicless Musicvideo

Korábban már írtunk a beszéd nélküli videókról, ezek közös csatornán találhatóak meg a zene nélküli zenei videókkal. Hogyan képzeld el őket? Hát így:

British Pathé

A British Pathé Youtube-csatorna mindazt mutatja a történelemből, amit még a dokumentumfilmes csatornákon sem lehet sűrűn elkapni. Szerkesztőségünk egyik nagy kedvence az ifjú Schwazeneggerről készült videó, aki 1969-ben ezzel a kigyúrt testtel lett a testépítők királya:

De Grace Kelly esküvőjét is megnézhetitek itt:

Honest Trailers

Vagyis az “őszinte előzetesek” szintén nagy kedvencek a YouTube-on. Mert legyünk őszinték, nincs annál bosszantóbb, mint amikor egy jól megvágott előzetes alapján beülünk egy filmre, és csalódottan távozunk. Bezzeg, ha őszinték lettek volna az előzetesben, megspórolhattuk volna a mozijegy árát.

The Late Late Show with James Corden

Most nehogy azzal jöjjön valaki, hogy itthon meg van Frizbi, és Gyertek át szombat este, mert kiugrom az ablakon. Nem itthon nincsen valós Late Night Show, és ennek azért az is az oka, hogy mégis kiket hívjanak be? Az ügyeletes VVBBÉden Rozit? Szóval marad a YouTube, ahol megnézhetjük az amerikai műsorok egy-egy részletét. Régóta nagy kedvencünk Jimmy Fallon és az ő History of Rap sorozata, ahogyan Jimmy Kimmel Wheel of Musical Impressions részeit is bírjuk. De az új kedvencünk: James Cordon autós karaoke videói.

FailArmy

Olykor már fájdalmasak, de a jó öreg házivideók néha jobbak, mint az esti tévéműsor.

People Are Awesome

Pont az előző csatorna ellenkezője. #respect

How its Made

A Hogy készül…? videók szinte minden természet/tudományos tévécsatornán megtalálhatóak, de a YouTube-on is megnézheted őket, ráadásul ingyen.

 

Még 5 YouTube-csatorna, amit nem akartunk kihagyni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top