Szabadidő

Milliók imádják, megőrül az internet az ukrán énekesért – videó

Nem fogod elhinni, hogy erre képes bárki is! Gennady Tkachenko-Papizh biztosan varázsló. Nem viccelünk.

Az énekes tehetségkutató műsorok természetesen nemcsak hazánkban népszerűek. Nem csoda, hogy sokan szeretik látni és hallani a jobbnál jobb produkciókat. Ráadásul mindenkinek van kedvence ezekben a műsorokban, így a versenyzők sorsát is sokan a szívükön viselik. A jobbnál jobb énekesek versengése csak hab a tortán, hiszen néha tényleg lehetetlen megítélni, hogy ki a tehetségesebb.

Az egyik ukrán versenyző viszont nem hagyott kétséget. Olyan produkcióval lépett színpadra, amivel akkora sikert aratott, hogy szó szerint tátva maradt a közönség és a zsűri szája. A reakció nem volt véletlen, hiszen Gennady Tkachenko-Papizh  előadását nem is lehet szavakkal illetni. Azon gondolkodunk, vajon milyen nagy varázsló szelleme szállhatta meg? Vagy talán ő maga mágus? A fiatalembernek egyébként van saját közösségi oldala is, ahová épp most írta ki, hogy új menedzsert keres. Ha esetleg közületek karolná fel valaki, mindenképpen számítunk arra, hogy beprotezsáltok egy találkozóra! Rajtunk nem fog múlni…

Közzétette: Khalil Darweish Abu Adam – 2016. március 2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top