Szabadidő

91 éves nagyival táncolt koncertjén Bruce Springsteen

Mondhatnánk azt is, Springsteen lecserélte Courteney Coxot. A Főnök, hétfői koncertjén táncolt a színpadon a 91 éves nagyival. Nem is akárhogyan. Nézd meg a videóban a megható pillanatokat.

1984-ben ismerhette meg a világ a Born in the USA című lemezt, amellyel Bruce Springsteen egy csapásra beírta magát a rocktörténelembe. A lemezen helyet kapott a Dancing in the Dark (Tánc a sötétben) című dal is, amelyhez különleges koncertvideót készítettek.

A videóban a leggazdagabb zenészek között számon tartott Springsteen egy, a közönség soraiban csápoló csodaszép lányt invitál a színpadra és táncol vele. A lány pedig nem más, mint az akkor még ismeretlen Courteney Cox. A Főnök névre is keresztelt Springsteen azokon a koncertjein, amelyeken a dal elhangzik – követve a videó hagyományát -, kiválaszt egy hölgyet, akivel éppen úgy ropja a színpadon, nyilvánvalóan életre szóló élményben részesítve rajongóját.

Nos, ezért tettük a leadbeli megjegyzést, miszerint Bruce lecserélte a Jóbarátok sztárját egy 91 éves nagyira. Történt ugyanis, hogy a február 29-én, hétfőn a minnesotai Saint Paul városkában adott koncertjén Bruce Springsteen ezúttal egy idős hölgyet invitált és természetesen segített a színpadra. A tánc után szívmelengető ölelés következett, sőt még a puszik sem maradtak el. A bájos és megható videóban a rocksztár láthatóan jobban elérzékenyült, mint a idős rajongója.

Mi pedig csak remélhetjük, hogy 91 évesen még rockkoncerten csápolunk az első sorban…

És itt az eredeti videó Courteney-vel – persze Springsteen is jóval fiatalabb volt, mint most.

Forrás: Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top