Szabadidő

Szadomazó, horrorkaraoke: az öt legbizarabb videóklip, amit a YouTube-on találtam

Vannak azok a pillanatok, amikor nem akarsz odanézni, de mégis muszáj. Na, ilyenek ezek a videóklipek – hosszú évek kutatómunkája és kedves barátok találatai. A horror karaoke, a nyerítő férfi vagy szadomazó?

1. A teluguk tánca

Kezdem egy könnyedebb darabbal: a CITIZENS! True romance című száma alá vágták ezt a csodás filmrészletet. Minden passzol: egyforma mozdulatok, csodás jelmezek – mindez Tollywoodból(!). Szóval a filmrészlet nem más, mint egy 1987-es telugu nyelvű mozi, a Pasivadi Pranam, amelyben egy telugu (indiai nyelvjárás) szupersztár is szerepelt: Chiranjeevi. És ez volt az első telugu nyelvű mozifilm, amiben breaktáncoltak!

 2. Sado Maso song

 A francia Georges de Giafferi már a hatvanas években ráérzett A szürke ötven árnyalata vonalra, mondjuk akkoriban nem volt annyira nehéz. Azért a videóklipben feltűnő pókok inkább a horror, mint szadomazó vonalat erősítik bennem, de 2,20-nál, ahol pajkosan, játékosan levágja a kissé izzadt főhős-énekesünk kedvese fülét, óriási.

 

 

Az öt legbizarabb videóklip, amit a YouTube-on találtam

3. A nyerítő férfi

Istenem, újra meg újra megnézem. Ha egyszer láttad ezt a Fülöp-szigeteki tehetségkutatóban feltűnt nyerítő férfit, soha, de soha többet nem felejted el. 0.40 körül kezdődik a produkció, muszáj innen nézni, így jobban hat, amikor eljut a csúcspontra. Igen, az ő szájából jön az a bizonyos hang: tökéletes lónyerítés. A stúdióban megőrülnek…

 4. Sabu: Drive

Lassú, erotikus zene, csomó jó csaj, és persze főhősünk, aki a legnagyobb király. Az a spanyol ing, ami neki van, felejthetetlen. Aztán felmegy a színpadra, ott kezdődik az őrület. A nők visítása kell ahhoz, hogy a neonszívecske a tetőfokára hágjon, és dől a lé. Ha megnézed a videóklipet, értelmet nyer minden! Egyébként ez a csodálatos japán rendező, SABU Drive című filmjéből egy részlet. (SPOILER: és a filmből kiderül, hogy ez a jelenet csupán a főhős fejében játszódik le, miközben a keze beszorult, és nem tudja megmozdítani.)

5. A LEGDURVÁBB KLIP EVER

A végére tartogattam a legjobbat: újabb gyöngyszem a Fülöp-szigetekről. (A Fülöp-szigetek az új Japán.) Horrorkaraoke a műfaj, és aki azt hinné, hogy az énekes ott megáll, hogy brutál külsővel eltátogja Whitney Houston nagy sikerű I will always love you-ját, az nagyon téved. Az a 70 másodperc nem drága az életünből!

Nézegess még bizarr videókat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top