Szabadidő

Saul fia: megszólalt Nemes Jeles László édesanyja

Kiss Anikó azt reméli, hosszú távon az őszinteség, az őszinte beszéd az, ami a Saul fiának köszönhetően a filmkészítők legfontosabb szempontjává válik.

Történelmi nap ez a magyar filmtörténetben, hiszen 34 esztendővel Szabó István Mephistója után ma hajnalban megnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat a Saul fia.

Tudj meg mindent a 2016-os Oscar-gáláról:

A TV2 reggeli műsorában beszélt a rendező, Nemes Jeles László édesanyja, akivel egy nappal a díjkiosztó előtt készítettek riportot. Kiss Anikó meghatódva beszélt fia diadalútjáról, azt mondta, az öröm szóval tudja a legjobban leírni azt az érzést, ami az elmúlt hónapokban kialakult benne László sikerei kapcsán.

Hozzátette, azt reméli, hogy a Saul fia szerepe hosszú távon az lesz, hogy elindít egyfajta őszinte beszédet, hiszen a film végletekig őszinte, és a valóságról szól. Arra a kérdésre, hogy fog-e sírni, ha az Oscar-díjat nyer a Saul fia, azt mondta, nem tudja.

Nos, mi a magunk részéről nehezen tudjuk elképzelni, hogy Kiss Anikó meg tudta volna állni könnyek nélkül azt a pillanatot, amikor ma hajnalban Sofia Vergara kimondta Nemes Jeles László filmje, a Saul fia címét.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top