Szabadidő

Ez még hiányzott: visszatér a Dirty Dancing, ők az új szereplők

"Babyt senki sem ültetheti a sarokba!" Nem hát, hiszen jövőre lesz 30 éve, hogy bemutatták a Dirty Dancing filmet, Hollywoodban pedig már készül a remake.

Néhány hete jelentette be az amerikai ABC csatorna, hogy elkészítik az 1987-es Dirty Dancing film új változatát. Kell a remake, hiszen jövőre lesz 30 éves (!!!) a film. Most pedig már három új szereplő nevét is tudjuk. Mutatjuk, ki lesz az új Johnny és Baby.

via GIPHY

Marjorie  (Baby anyukája)

Debra Messing nagy kedvencünk volt a Will&Grace sorozatban, ezért is volt annyira nehéz túltennünk magunkat a Lagzi-randi nevű szörnyűségen, amit kábé havonta lead valamelyik tévécsatorna. Ő lesz egyébként Marjorie Houseman.

Baby

A Család kicsi kincse film óta imádjuk Abigail Breslint. Azt nem tudjuk, mennyire tud táncolni, de a személyisége szerethető, így érdekes lesz, hogyan fogja átvenni Baby elképesztően idegesítő, nyávogó karakterét a Dirty Dancingben.

 Johnny

Colt Prattes neve valószínűleg senkinek nem mond semmit. Mi is így voltunk ezzel, aztán kicsit utána olvastunk. Pink “Try” című videójában szerepelt, és igazán nem akarunk felszínesek lenni (kit akarunk átverni?), de a testi adottságokkal nem lesz gond.

 Olvass még a Dirty Dancingről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top