Szabadidő

Így vigyáz Sophie, a bagoly a kiscica lakótársaira

Az NLCafé szerkesztőségének nagy kedvence Sophie, a bagoly, akit nemrég mutattunk be nektek. Sophie Miskolcon él, eddig is több macskával osztotta meg otthonát, és most új jövevények érkeztek a családba.

 Sophie történetét itt olvashatjátok. A különös kompánia gazdája Breznai Annamária, a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának állandó oktatója, akiről mintegy véletlenül, valamikor a beszélgetésünk közepén derült csak ki, hogy korábban több mint tíz évig gyásztanácsadással és hospice-ellátással foglalkozott.

Pedig azt mondja, ez a tapasztalás is nagy szerepet játszott abban, hogy ma öt bársonytalpúval és egy növendék bagollyal osztja meg életét. Egész életében rajongott a cicákért és az egzotikus állatokért is, de valahogy sosem volt megfelelő az időpont, hogy be is fogadjon egyet. Vagy kettőt. A munkája és gyermeke nevelése megkötötte a kezét. Aztán mikor 22 éves fia Budapesten folytatta a tanulmányait, ő pedig egyedül maradt a miskolci családi házukban, valami megváltozott.

Sophie Facebook oldalán új fotókat osztott meg Mária. Nézzétek csak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top