Szabadidő

10 Facebook csoport, amivel elütheted az időt

Ezeket az oldalakat érdemes lájkolni, ha szeretsz sokáig lógni a Facebookon.

Történetek a múltból

Tudtad, hogy Walt Disney még a saját házát is odaadta, hogy elkészüljön a Hófehérke és a hét törpe? Ismered Ce-hszi kínai császárné történetét? “Lesz-e valaha egyetlen boldog órám” – vajon miért írta ezt Széchenyi? Elfeledett, régen hallott történetekről mesél a Történetek a múltból csoport.
 
10 Facebook-csoport, amivel elcseszheted az időt

Erzsi for President

Erzsi macska nagy sztár a neten, és már többet szerepel a Fókuszban, mint Beyoncé, így joggal hívhatjuk Erzsit dívának. Erzsi sokat politizál, imádja a tonhalat, és nem tűri, hogy az emberek  akiket csak alattvalóknak nevez – szórakozzanak vele.

10 Facebook-csoport, amivel elcseszheted az időt

Majdnem elfelejtettük: élete legnagyobb ellensége a porszívó:

Víkend The ThrillerStarring: Erzsi

Közzétette: Erzsi for President – 2015. augusztus 28.

Emlékeztek?

A retro dolgokkal foglalkozó csoportok nagy slágerek a Facebookon. Az egyik ilyen az emlékeztek csoport, ahol nosztalgiázhattok hajszárítókon:

Erre a hajszárítóra Emlékeztek? Nekünk narancssárgában volt, nagyon sokáig működött. Nyomj egy lájkot, ha volt ilyened! Kíváncsiak vagyunk 🙂

Közzétette: Emlékeztek? – 2016. február 16.

 és régi tévéműsorokon is:

Van benne valami. Emlékeztek? Egy ország izgult a játékosokért, próbáltuk megfejteni a kérdéseket és vártuk, mi lesz a fal mögött. Vágó István pedig egy legenda. Imádtuk. Nyomj egy lájkot, ha Te is láttad!

Közzétette: Emlékeztek? – 2016. február 2.

Celebdömper

A Celebdömper talicskán tolja a celebhíreket. Nem több és nem kevesebb, mint amit ígér. Bulvárhírek, de még a fogyasztható verzióban.

10 Facebook-csoport, amivel elcseszheted az időt

JukinVideo

Trash videós csoportokkal is tele van a Facebook. A JukinVideón már magyar videót is találtunk. Itt egyébként nem a praktikus kisfilmeké a főszerep, hanem a röhögjünk együtt a többi emberen típusú videók hódítanak. Ettől mondjuk sokkal durvább a FailArmy.

The deep blue can be unpredictable.

Közzétette: JukinVideo – 2016. február 11.

Minek ment oda?

Régi nagy kedvencünk a Minek ment oda? Facebook csoport. A függőségünk titka egyszerű: minden poszt, videó, cikk stb. után mond ki hangosan: “Minek ment oda?”.

BULIVAAAAAAN

Közzétette: Minek ment oda? – 2015. december 4.

Kórházi koszt

Nehezen gondoljuk, hogy van még olyan felnőtt ember az országban, aki nem ismeri a Kórházi koszt Facebook csoportot.  Lehet szörnyülködni a magyar kórházi ételeken:

2015. októberGyula, Pándy Kálmán Kórház, szülészet”fehérjedús vacsora, végre nem korpás kifli mackósajttal. 2 hét kórh…

Közzétette: Kórházi koszt – 2016. február 5.

És rácsodálkozni a külföldi klinikák kosztjára:

Közzétette: Kórházi koszt – 2016. január 31.

MrRetro Nosztalgia Klub

Újabb csoport, ahol a retró hódít. Itt ilyeneket lehet nézni a  végtelenségig:

Grumpy Cat

Erzsi macska külföldi nagytesója, Grumpy cat, a mogorva cica.

Playbuzz

Ha már a számítógépet előtt eszed dobozból az ebédedet, legalább szórakoztasd magad kvízekkel. Például ezzel itt: “Melyik brit színész a férjed?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top