Szabadidő

Íme az első videó a Star Wars 8-ról

Londonban megkezdték a Star Wars VIII forgatását. Mark Hamill és Carrie Fisher mellett újabb sztárok, Benicio del Toro és az Oscarra jelölt Laura Dern vállalt szerepet az új részben.

A londoni Pinewood stúdióban kezdték meg a Star Wars nyolcadik epizódjának forgatását. Az új film szereplőgárdájához megnyerték az Oscar-díjas Benicio Del Torót és az Oscar-jelölt Laura Dernt – jelentette be hétfőn a Walt Disney stúdió.

A közlemény szerint a Puerto Ricó-i sztár és Laura Dern mellett még egy új szereplőt láthatunk az új részben, Kelly Marie Trant, akik a Star Wars 7: Az ébredő erő szereplőgárdájához csatlakoznak. Mark Hamill, Carrie Fisher ezúttal sem maradhatnak el, de a Star Wars 7-ben feltűnt Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis is folytatja.

A Disney nem közölte, kinek a szerepét alakítja majd Benicio Del Toro, ugyanakkor korábbi amerikai sajtóhírek szerint az epizód gonoszát fogja megtestesíteni. Del Toro egyébiránt Steven Soderbergh Traffic című drogdrámájában alakított mellékszerepével nyert Oscar-díjat 2001-ben.

A Star Wars nyolcadik részének forgatókönyvét Rian Johnson írta, és ő is rendezi a filmet, amelyet 2017. december 15-én mutatnak be a mozikban. A bemutatót eredetileg jövő nyárra tervezték, de a hetedik rész múlt év decemberi bemutatója jó ómennek bizonyult a Disney és a Lucasfilm számára, hiszen a minden idők legnagyobb kasszasikerét hozó alkotás jegyeladásából az elmúlt két hónap alatt 2,02 milliárd dollárt forgalmaztak világszerte.

A bejelentéshez a Disney közzétett egy rövid videót is, amelyben bemutatják, a Star Wars VIII pontosan ott kezdődik, ahol Az ébredő Erő befejeződött.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top