Szabadidő

Elkészítették a Weasley család mágikus óráját

Valószínűleg minden Harry Potter-rajongónak megvan a Weasley-k egyedi, mágikus órája, aminek digitális verziója most már egy lelkes házi barkácsoló falán díszeleg.

Mikor Harry Potter belépett az Odúként hivatkozott Weasley-otthonba, őt is lenyűgözte a család mágikus órája, ami a családtagokat szimbolizáló mutatókkal jelzi, hogy az illető merre jár. Egy leleményes Reddit-felhasználó most úgy döntött, megépíti az óra digitális verzióját, ami a családtagok okostelefonjai alapján tényleg tudja, ki hol tartózkodik. 

Elkészítették Weasley család mágikus óráját
Elkészítették Weasley család mágikus óráját
Elkészítették Weasley család mágikus óráját

A zseniális óra – az eredetihez hasonlóan – nem mutatja az időt, hanem az alábbi kategóriákba sorolja a család tagjait: “otthon”, “munkahely”, “úton”, “erdő”, “nyaralás”, és persze “halálos veszély”. Utóbbira mindenki kiválaszthatta a kiváltó okot: az alkotó testvére például a túl hűvös időjárást jelölte meg, maga az órásmester pedig azt, ha a rivális suli közelébe kerül.

Még több Harry Potter az NLCafén:

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top