Szabadidő

Romantikus játékra hívtuk Dakota Johnsont, ez lett belőle – Exkluzív videó

Dakota Johnson négy évre kibérelte magának a Valentin-napi premierdátumot a filmjeinek. A szürke ötven árnyalata-trilógia sztárjával kivételesen egy másik romantikus film, a Hogyan legyünk szinglik? apropóján találkoztam Londonban, és a szereplőtársaival együtt egy Valentin-napi játékra invitáltam.

 

A Hogyan legyünk szinglik? egy vérbeli Valentin-napi romantikus vígjáték, amelyben négy fiatal nő próbál boldogulni New York pasitengerében, de nekik már nem feltétlenül a legfőbb életcéljuk, hogy megtalálják az igazit. A premier apropóján lehetőségem nyílt találkozni a film négy női főszereplőjével, Dakota Johnsonnal, Rebel Wilsonnal (Tökéletes hang), Leslie Mann-nal (A csajok bosszúja, 40 és annyi), valamint Alison Brie-vel (Mad Men – Reklámőrültek), és megkértem őket, hogy játsszunk egy kicsit. Az általam mondott kifejezésekről kellett eldönteniük, hogy romantikusnak találják-e őket, vagy sem.

 

Olvasnál még Dakota Johnsonról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top