Tanulj nálunk digitális marketinget!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Digitálismarketing-képzést indít a Central Médiacsoport márciusban, a Pécsiközgázzal karöltve. Jelentkezni február végéig lehet.
2016. 02. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A marketingszakmában mindenki komoly figyelmet szentel a digitális térben zajló eseményeknek és a tartalommarketingnek, ami a fogyasztókkal való kommunikáció művészete.

Ha meg akarunk felelni a kihívásoknak, ismernünk kell a piaci trendeket és célcsoportunk fogyasztói szokásait, viselkedését. A tartalom eredményes célba juttatásához pedig azokat az online kommunikációs csatornákat és technikákat, amin keresztül elérhetjük üzleti céljainkat.

Tanulj nálunk digitális marketinget!

A képzésen résztvevők megismerhetik napjaink legfontosabb fogyasztói trendjeit: hogyan keres információt, hogyan dönt, mire kíváncsi és mi untatja a fogyasztót a digitális korban. A hallgatók megtanulhatják, milyen digitális marketingeszközöket használjanak, hogyan költsék el a leghatékonyabban a marketingbüdzséjüket, hogyan tervezzék meg és ellenőrizzék a kampányaik hatékonyságát. A képzés külön foglalkozik a tartalom szerepével a marketingben: milyen a jó tartalom, hogyan segítheti üzleti céljaink elérését és hogyan lehet használni a közösségi médiában.

Jelentkezni február végéig lehet a cma@centralmediacsoport.hu email címen.

Bővebben itt tájékozódhatsz!

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus