Szabadidő

Még idén nyáron megjelenik az új Harry Potter könyv

A színdarab mellett a rajongók nagy örömére könyvként is megjelenik a történet, melyben Harry Potter és egyik gyermekének életét követhetjük nyomon.

Mi is beszámoltunk róla, hogy színdarabként folytatódik Harry Potter története. A Roxfort leghíresebb varázslótanoncáról szóló könyvsorozatot J.K.Rowling jegyzi, aki a színdarab után egy könyvre is rábólintott.

A Londonban bemutatott kétrészes darab ott folytatódik, ahol a Harry Potter és a Halálos ereklyék véget ér. A könyv (és persze a belőle készült filmek végén) megtudhattuk, hogy Harry Potternek született egy fia is, akit Albusnak hívnak, és ő is a Roxfortba készül, hogy varázslást tanuljon.

A darab szinopszisa szerint Harry a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt munkatársa, legkisebb fia pedig kénytelen cipelni “a nem kívánt családi örökség súlyát”. A darabbal egy időben a történet könyvben is megjelenik, ezt maga az írónő jelentette be tegnap.

Még idén nyáron megjelenik az új Harry Potter könyv

A Harry Potter és az elátkozott gyermek (Harry Potter and the Cursed Child) borítója már itt is van (bár még nem végleges) viszont jó hír, hogy csak július 31-éig kell várni a megjelenésre. A magyar fordításról még nincsenek információk.

Olvass még Harry Potterről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top