Szabadidő

VOLT fesztivál: ők az idei fellépők

Tovább bővült a VOLT fesztivál világsztárkínálata. Mutatjuk, kik érkeznek.

A The Prodigy ezúttal a korábbinál jóval nagyobb küzdőtéren veszi kezelésbe a magyar közönséget. Az örök érvényű slágerek mellett a tavalyi, új lemezük legjobb dalait is magukkal hozzák A VOLT fesztiválra..

A skandináv elektronikus zenei élet egyik legfelkapottabb house-kollektívája, a legendás Swedish House Maffia két világsztárjának szuperprodukciója, Axwell Λ Ingrosso is koncertezik majd a Lővérek közepén. Extra energikus, élénk és ellenállhatatlan electro house zenében utaznak.

VOLT Fesztivál: Ők lépnek fel idén nyáron

Öt év után ismét a VOLT Fesztiválra érkezik a Berlin Calling című film sztárja, Paul Kalkbrenner. Az európai technokultúra egyik legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere filmbeli alteregójával ellentétben sosincs alkotói válságban, hanem épp ellenkezőleg: neve évek óta headlinerként szerepel Németország és Európa legnívósabb elektronikus zenei rendezvényein.

Két neves észak-londoni DJ, elektronikus zenész és producer, Kye Gibbon és Matt Robson-Scott 2012-ben alapított, világszerte népszerű projektje a Gorgon CIty. Erőteljes, impulzív, sokrétű, kiváló vokálokkal kísért, minden buliban bevethető elektronikában utaznak, amely a jungle, a house, a grime, a hip-hop, illetve a garage különleges fúziója. A VOLT fesztivál közönsége különleges vizuállal megspékelt live programmal láthatja idén a Gorgon Cityt.

VOLT Fesztivál: Ők lépnek fel idén nyáron

Rajongók ezrei várják évek óta, hogy újra hazai színpadon találkozzanak az igazán különleges rockzenét játszó, Skillettel, A memphisi csapat húsz éve kezdte rocktérítő misszióját: eddig hét nagylemezük jelent meg. Június végén ők is érkeznek Sopronba.

A Stereo MC’s az egyik legsikeresebb brit hip-hop/elektronikus tánczenei zenekara. Tagjai a Rob Birch – Nick ‘the Head’ Hallam páros már mindketten elmúltak ötvenévesek, de még mindig annyi energia lakozik bennünk, mint huszonöt évvel ezelőtt.

Fotók: VOLT Fesztivál sajtófotók
Fotók: VOLT fesztivál sajtófotók

A német Alle Farben (születési nevén Frans Zimmer) a legendás berlini Kreuzberg negyedből indult hódító útjára 2010-ben. 2012-ben már 30 ezer ember előtt játszott a Tempelhof repülőtéren, azóta gyakorlatilag megállás nélkül turnézik Európában. Várjuk!

A Berlinben élő svéd elektronikus zenész, énekes és producer, Jan Blomqvist szettjei és eddig kiadott munkái egyszerre melankolikusak és euforikusak, hűvösen távolságtartók, ugyanakkor szívet melengetően poposak. Blomqvistot jelenleg a berlini minimal-színtér egyik legtehetségesebb előadójaként jegyzik. A VOLT fesztiválra a Jan Blomqvist & Band élő show-val készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top