Szabadidő

Télbúcsúztató programok, farsangi mulatságok február első hétvégéjén

Február első hétvégéjén télbúcsúztató és farsangi programok szerepelnek ajánlónkban.

Ezen a hétvégén télbúcsúztató programokat és farsangi mulatságokat válogattunk programajánlónkban.

1. Mohácsi busójárás

Kihagyhatatlan programot ígér a február 4-9 között egy héten át tartó mulatság Mohácson, ahol a busók és a sokácok elégetik a telet. A programok több helyszínen zajlanak, érdemes már most helyet foglalnod.

2. Farsang farka, vidám téltemetés

Tihanyban február 6-án, szombaton borkóstoló, tréfás népi versenyek és tűzzsonglőrök várnak, ahol farsangi hangulatban búcsúzhatsz a téltől.

3. Hóvirágvirágzás

Az Alcsúti Arborétum mesebeli tájjá változik, hiszen lenyűgöző látványt nyújtanak a kinyílt hóvirágok. Február 6-tól nagyjából két héten át gyönyörködhetsz a páratlan látványban.

Páratlan látvány, amikor nyílnak a hóvirágok
Páratlan látvány, amikor nyílnak a hóvirágok

4. Farsang a Kolompos együttessel

Február 6-án a Klebelsberg Kultúrkúriában várnak farsangi mulatsággal, gyermektáncházzal és az óvodák állandó vendégeivel, a Kolompos együttessel, akiknek zenéje nyomán táncra perdül a közönség apraja ás nagyja.

5. Farsangi foglalkozás

Ha még nincs farsangi maszkotok, itt az ideje elkészíteni. Február 6-án a Mesemúzeumban Farkas Réka iparművésszel alkothattok a gyerekekkel közösen.

6. Télkergető farsangi napok a Katica Tanyán

Ha az első februári hétvégét a város zajától távol szeretnéd tölteni, a Katica Tanya Élményközpontban farsangi programokkal pihenheted ki magad.

7. Palinta Klub

Vidám maszkabáli hangulatban várhatod a tavaszt a Palinta Klubban, ahol Zelk Zoltán, Ágh István, Osvát Erzsébet költeményeiből született dalokkal, közös játékkal, mozgással készülnek február 7-én. A hangulatot a farsangi jelmezes felvonás teszi még vidámabbá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top