Szabadidő

Ajándékot kapsz a ma 12 éves Facebooktól

12. születésnapját ünnepli ma a Facebook. Ennek örömére te is kaphatsz ma ajándékot a közösségi oldaltól – ami ugyanakkor könnyen lehet, hogy inkább bosszantani fog.

A facebookos hírfolyamod február 4-én könnyen lehet, hogy spéci videókkal lesz tele, amelyek leginkább a barátaid fotóiról, a közösségi oldalra feltöltött, számukra legfontosabb eseményekről szólnak.

A Facebook születésnapjának még nevet is adott. Friends Day, vagyis barátok napja néven ünnepel ma, utalva arra, hogy mégiscsak a felhasználóknak köszönheti, hogy megérhette e jeles évfordulót. Ami ma már világszerte közel 1,6 milliárd felhasználót jelent, és ez önmagában is durva, nemcsak akkor ha figyelembe vesszük, hogy 2011-ben még mindössze (?) 750 millióan like-oltak és osztogattak a felületén.

Visszatérve a barátok napjára, ma a születésnapos Facebook készült meglepetéssel, ugyanis személyre szóló videós összeállítással kedveskedik hűséges felhasználóinak, amely nem más, mint válogatás az ismerősök fotóiból. Így könnyen elképzelhető, néhányan dühösen veszik tudomásul, miért kell mások boldog pillanatait nézegetni.

Ha pedig úgy gondolod, ez egy szuper ötlet, de változtatnál a saját videós összeállításodon, azt is megteheted a Friends Day aloldalra kattintva – írja a 24.hu.

Minden esetre boldog születésnapot, Facebook!

Ajándékot kaphatsz a ma 12 éves Facebooktól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top