Szabadidő

Arra ébredt a 99 éves nő, hogy egy különleges teremtmény fekszik az ágyában – fotók

Nem szeretnénk így felébredni soha!

Rendkívül ijesztő élményben volt része nemrég egy Miamiban élő 99 éves asszonynak. A nő hétvégén otthon aludt, amikor arra ébredt, hogy egy igencsak különleges és ritka állat mered rá. A farksodrónak vagy más néven kinkajunak nevezett, mosómedvéhez hasonlító állat lepte meg az asszonyt, és telepedett az ágyába. Az állat a trópusi erdők lombkoronájában él Közép-Amerikában, így senki sem tudja, hogy hogy jutott be az asszony lakásába és az ágyába. 

Arra ébred a 99 éves nő, hogy egy vadállat fekszik az ágyában - fotók
Az állat itt már békésen pihen az állatbefogók dobozában

“Úgy éreztem, hogy valami simogatja az arcom, aztán felkeltem, kinyitottam a szemem és szembenéztem ezzel az állattal” – mesélte a nő, aki azonnal pánikba esett. A teremtmény közben feliszkolt a padlásra, az állatbefogók ott találtak rá. A farksodrót azonnal elszállították egy egzotikusállat-rezervátumba, ahol azóta is boldogan él.

A 99-year-old woman in Florida was sound asleep this weekend when she felt something. She opened her eyes and found this…

Közzétette: 9NEWS (KUSA) – 2016. január 26.

 

Még több különleges állat az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top