Kutyaként él a cuki kecske

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Úgy viselkedik, mint egy eb, és saját fajtája helyett csak kutyákkal barátkozik a Hobo nevű kecske.
2016. 01. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ha közvélemény-kutatást tartanánk az állatok körében, hogy milyen más állat bőrébe bújnának legszívesebben, egyértelműen a kutyára szavaznának legtöbben. Boci, bari vagy kenguru – mind kutyaéletre vágyik.

Kutyaként él a cuki kecske

Ez az afrikai törpekecske, Hobo is osztja ezt a nézetet: mióta tavaly befogadta gazdája, az Angliában élő Tracy nevű hölgy, azóta kutyaként éli a mindennapjait.

Kutyaként él a cuki kecske

Bár a háznál van két másik kecske is, Hobo csak a kutyák társaságát keresi, és ugyanúgy ragaszkodik a napi kétszeri sétához, mint ugató barátai (a 19 kilós kecske sétáltatásához Tracynek külön engedélyt kellett kérnie a városvezetéstől).

Kutyaként él a cuki kecske
Kutyaként él a cuki kecske

Ezen kívül Hobo imád gazdija ölébe kuporodni, besurranni a házba, felugrani a kanapéra, vagy egy kis ételt csenni a konyhapultról. Akármennyire is szeretik gazdái és a többi kutya, Tracy mégsem engedi a házban aludni, hiszen nem szobatiszta. Így Hobo az éjszakáit az ólban tölti a csirkékkel és a többi kecskével.

Kutyaként él a cuki kecske

A furcsa kecskéről gazdája azt nyilatkozta, eszméletlen humora van, és az egész család élete vidámabb, mióta megosztják Hobóval.

Forrás: Mirror

Címkék: kutya cuki kecske vicces
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus