Szabadidő

Kutyaként él a cuki kecske

Úgy viselkedik, mint egy eb, és saját fajtája helyett csak kutyákkal barátkozik a Hobo nevű kecske.

Ha közvélemény-kutatást tartanánk az állatok körében, hogy milyen más állat bőrébe bújnának legszívesebben, egyértelműen a kutyára szavaznának legtöbben. Boci, bari vagy kenguru – mind kutyaéletre vágyik.

Kutyaként él a cuki kecske

Ez az afrikai törpekecske, Hobo is osztja ezt a nézetet: mióta tavaly befogadta gazdája, az Angliában élő Tracy nevű hölgy, azóta kutyaként éli a mindennapjait.

Kutyaként él a cuki kecske

Bár a háznál van két másik kecske is, Hobo csak a kutyák társaságát keresi, és ugyanúgy ragaszkodik a napi kétszeri sétához, mint ugató barátai (a 19 kilós kecske sétáltatásához Tracynek külön engedélyt kellett kérnie a városvezetéstől).

Kutyaként él a cuki kecske
Kutyaként él a cuki kecske

Ezen kívül Hobo imád gazdija ölébe kuporodni, besurranni a házba, felugrani a kanapéra, vagy egy kis ételt csenni a konyhapultról. Akármennyire is szeretik gazdái és a többi kutya, Tracy mégsem engedi a házban aludni, hiszen nem szobatiszta. Így Hobo az éjszakáit az ólban tölti a csirkékkel és a többi kecskével.

Kutyaként él a cuki kecske

A furcsa kecskéről gazdája azt nyilatkozta, eszméletlen humora van, és az egész család élete vidámabb, mióta megosztják Hobóval.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top