Szabadidő

A legkreatívabb alkotásokat keresik a 3. Highlights of Hungary versenyen

A 3. Highlights of Hungary verseny legkreatívabb alkotásaira február 10-ig szavazhatsz. A legjobb 10 projektet a február 17-ei nyilvános díjátadón hirdetik ki.

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Highlights of Hungaryt, amelyre tizenegy kurátor nevezi az általa legizgalmasabbnak és legfontosabbnak tartott kreatív alkotásokat, amelyek között szerepel fesztivál, verseskötet, autistákat megsegítő koncert, vagy éppen vállalkozókat támogató program. A legjobb alkotásra február 10-ig szavazhatsz a közönség az esemény weboldalán, majd február 17-én nyilvános díjátadón dől el, melyik tíz projekt kapta a legtöbb szavazatot.

A Highlights of Hungary sokféle és sokszínű, mint a társadalom, amelyben élünk, mint a kultúra, amely körülvesz bennünket. A nyitottság ma talán mindennél fontosabb. Elfogadni, figyelni, vágyni arra, hogy megértsük a másikat.

A projekteket jelölő tizenegy kurátor között akad újságíró, marketing-szakember és építész is. A jelöltek közé a már népszerű filmek, kiállítások, fesztiválok, dizájnprogramok mellett eddig még kevésbé ismert magánszemélyek is bekerülhettek. A Highlights of Hungary számára ugyanis fontos, hogy mindenkinek lehetőséget kaphasson a bemutatkozásra és az elismerés megszerzésére.

A Főpolgármesteri Hivatal támogatásával a jelöltek munkáiból márciusban kiállítás nyílik a Budapest, Kossuth Lajos utca 14–16. szám alatti kiállítótérben.

Kezdődik a Highlights of Hungary 2015 szavazása!!Szavazzatok a kedvenceitekre a www.highlightsofhungary.hu oldalon!A…

Közzétette: Highlights of Hungary – 2016. január 25.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top