Szabadidő

Lenyűgöző kartondobozvárost építettek – videó

Egy művészeti fesztivál keretei között húzták fel ezt a lenyűgöző kartonvárost, amibe azonnal beköltöznénk, ha kartonemberek lennénk!

Gyerekként néha sokszor azon kaptuk magunkat, hogy az ajándékba kapott játék csomagolása izgalmasabb, mint a fröccsöntött műanyag, amit rejtett. Az öcsém legalábbis órákig el tudott játszani a kartondobozokkal: ipari mennyiségű cellux segítségével kiegészítette mindenféle elemekkel, filcekkel rajzolt rá, a világítós robotfigura meg ott vesztegelt a sarokban.

De most az öcsémnél sokkal ügyesebb emberek valami sokkal klasszabbat építettek kartondobozból: egy egész várost! Na de milyen várost!

Olivier Grossetete, francia művész a Sydney Festival alkalmából hozta létre a monumentális kartonpoliszt, ami január 8-tól egészen január 26-ig épül. Sajnos január 26-án le is rombolják, ha elkészült, ha nem – valamiért ez is a koncepció része.

Érdemes megnézni ezt a videót is a város épüléséről, tényleg nagyon látványos:

Még több izgalmas, kreatív munka az NLCafén:

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top