Szabadidő

Téged is idegesít, hogy a Facebookon mindenki boldog?

Veled is elő szokott fordulni, hogy szinte irigykedve görgeted végig a Facebook üzenőfalát? És mire a végére érsz, pocsékul érzed magad, mert a te életed szürke, és legszívesebben a kukába dobnád?

Ha a válaszod igen, ezt a bejegyzést is görgesd tovább! Most, hogy elmúltak az ünnepek, szép kis összegzést vonhatsz mások karácsonyáról, a szilveszterről nem is beszélve. Persze az alaphelyzet mindig ugyanaz: ismerőseid és ismerőseid ismerősei élete mesébe illő. De az ünnepek még jobban ezt az érzést erősítik. Idilli család, idilli környezet. Nagyjából több tucat karácsonyfát számolhattál össze. És mindegyik fa előtt úgy pózoltak a különböző relációban lévő emberek, mintha ők lennének a szent család a Facebookon. A szomszéd gyerek pedig maga a megtestesült jól neveltség, szellemesség és báj. Mert kifogástalan a családi háttere, és remek nevelést kap.

Téged is idegesít, hogy a Facebookon mindenki boldog?

Mindent a Facebookról!

Na és az ajándékok? Ebben a nyomorultul szegény országban az ajándékok továbbra is fontos részei az ünnepnek. Nem lehet kicsinyes az ember, főleg a Facebookon nem. Muszáj kiaggatni a legmenőbb okostelefonokat, elektronikai berendezéseket, play stationöket, és minden csodálatosabbnál csodálatosabb meglepetést.

Azután következett a szilveszter. Buli buli hátán. És te egyik ámulatból estél a másikba: jé, az ismerősöd a másik ismerősöddel előszilveszterezett? Téged bezzeg meg sem hívtak? A szilveszteri buli egy óriási karnevál volt, te meg csendesen búcsúztattad az óévet, a Facebookot böngészve? Végül a magadban megfogalmazott kérdések kezdenek meggyőződéssé szilárdulni: te tényleg unalmasan élsz, lehet, hogy lúzer vagy?

A folytatásért kattints a Pamlag caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top