Megmentette a rendőr a kosárlabdameccset, és olyan himnuszt énekelt, hogy leesik az állad

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A vihar miatt nem ért oda időben a kosárlabdameccsre a felkért énekesnő, ezért gyorsan találni kellett valakit, aki elénekli helyette a himnuszt. Senki sem hitte volna, hogy a csere ilyen elképesztő lesz!

Carlton Smith rendőr gyorsan sztár lett, pedig csak a beugró szerepét vállalta. A rendőr éppen az egyetemi kosárlabdacsapat meccsén volt, amikor kiderült, hogy az amerikai himnuszt éneklő énekesnő nem fog odaérni a megnyitóra a kint tomboló vihar miatt. Smith, aki korábban már szerepelt az American Idolban, elvállalta, hogy elénekli a csapatnak és a nézőknek a himnuszt, ám arra, ami ez után történni fog senki sem számított.

„Ha azt csinálhatom, amit szeretek az nagyon nagy dolog. Ilyen volt, amikor a himnuszt énekeltem. Csak remélni tudom, hogy nem voltam túlságosan béna”  mesélte az előadás után a rendőr, akiről elég csak megnézni a videót, és kiderül, hogy elképesztő hangi adottságai vannak. Talán nem is baj, hogy nem ért oda a felkért énekesnő... Hallgasd meg te is a rendőr elképesztő előadását!

Még több elképesztő himnusz az NLCafén:

Címkék: video Himnusz rendőr
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus