Szabadidő

Újra összeállnak a Jóbarátok színészei

Visszatérnek a tévé képernyőjére a Jóbarátok szereplői, ám sajnos a rajongók nagy bánatára nem a sorozat folytatása miatt állnak a kamerák elé.

Minden Jóbarátok-rajongó egy emberként ugrott rá arra a hírre, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry újra együtt szerepel. Sajnos azonban a hat színész csak a tévés rendező, James Burrows előtt tiszteleg. Burrows tavaly novemberben készítette el az 1000. tévéepizódját (neki köszönthetjük még a Will és Grace és a Fraiser – A dumagép sorozatot), ennek örömére az NBC csatorna nagyszabású, kétórás show-t rendez neki.

Újra összeállnak a Jóbarátok

Itt fognak újra együtt játszani a Jóbarátok színészei, de nem a legendás hat barátról szóló sorozatot folytatják, hanem James Burrowsnak tisztelegnek. Hogy mivel, az egyelőre titok, ám annyi biztos, hogy a Jóbarátok színészei szívesen mondtak igent a felkérésére. Akik újra Phoebe, Rachel, Ross, Monica, Chandler kalandjaira kíváncsiak, azoknak be kell érniük a Jóbarátok régi epizódjaival.

Még több Jóbarátok-hír az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top